tiistai 28. kesäkuuta 2016

Keppikokeiluja


Ollaan edistytty tänä keväänä kivasti Nallin kujakeppien kanssa, mutta viime aikoina edistyminen on vähän takkuillut ja kujan kanssa on tullut peräti takapakkia. Nalli menee keppejä niin vauhdilla, ettei se aina malta hidastaa tarpeeksi vaikeammissa keppiväleissä. Välillä Nalli on mennyt vaikean kohdan hienosti, mutta sitten homma on levinnyt, vaikka loppu olisikin ollut helpompi. Tuntuu, että Nallilla on ollut liian paljon epäonnistumisia ja se kääntyy helposti katsomaan, että menikö taas pieleen. Päätin testata vähän muita keppimenetelmiä kuin kujaa. 2x2-keppejä ollaan aiemmin tehtykin, mutta nyt testasin ihan vain kokeilumielellä myös verkkokeppejä, sillä ajattelin, että Nalli voisi saada niistä vähän ideaa pujotteluun.


Kujakepit 7.6.2016

Tarharyhmän treenit 12.6.2016, kujakeppikohta alkaa kohdasta 1.32. Huom: onnistunut rengas!

Kujakepit 17.6.2016


Verkkokeppitreeniä


Nalli hoksasi verkkokepit nopeasti. Se ei mennyt paniikkiin, vaikka juoksikin verkon keskellä. Muutaman kerran se törmäsi verkkoon, mutta kun tajusin itse liikkua ja kannustaa sitä eteenpäin, Nalli teki jo muutaman toiston jälkeen hienon suorituksen. Verkkokepit jäivät kuitenkin tältä erää tähän, mutta hyvä tietää, että Nalli ei verkoista hämäänny.

Verkkokepit 7.6.2016


2x2-keppitreeniä


2x2-kepeistä innostuimme Nallin kanssa molemmat! Kun treenasimme niitä viimeksi, kaksi porttia olivat vielä melko kaukana toisistaan. Koska olemme edenneet kujia niin pitkälle, pistin nyt suoraan portit lähekkäin ja vielä melko suoriksi. Palkan sai annettua heti vaikean kohdan jälkeen ja Nalli oli fiiliksissä. Se jopa juoksi lelun kanssa porttien välin itsekseen. Viimeisissä treeneissä Nalli oli tosin niin innostunut palkkaajan pallosta, ettei meinannut malttaa keskittyä keppeihin, mutta lopulta niissäkin saatiin onnistunut suoritus. Näissä treeneissä harjoiteltiin lähinnä keppien kaventamista. Jatkossa otetaan mukaan enemmän kulmia ja lisätään kolmas portti. Toivo heräsi, että kyllä ne kepit vielä valmistuvat!

2x2-kepit 17.6.2016

2x2-kepit 22.6.2016

2x2-kepit 23.6.2016


2x2-kepit 22.6.2016


2x2-kepit 22.6.2016


Kiitti avusta Alma, Kati, Sanna, Henna ja Satu! Marjolle kiitos hyvistä treeneistä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti