maanantai 16. toukokuuta 2016

Amelie junioriohjaksissa

Jolanda 12v ja Amelie 10v treeneissä


Ameliella oli keskiviikkona 11.5. huippupäivä, sillä 10-vuotias ikinuori seniorikoira pääsi harrastamaan agilitya 12-vuotiaan junioriohjaajan Jolandan kanssa! Jolanda ei ollut aiemmin nähnyt agilitya edes videolta, joten olin hämmästynyt, miten upeasti hän ohjasi agilitya heti ekalla kerralla! Selvästi luontainen lahjakkuus! Aluksi Ameliella meni hetki tajuta, että mä olin radalla tosiaan vain koutsaamassa. Lisäksi radalle lentäneet herkut hieman häiritsivät keskittymistä. Mutta kun ohjaajan ja koutsin roolit olivat selvillä, niin homma rupesi sujumaan! Ja loppuun harjoiteltiin vähän valssiakin. Vautsivau, hyvä Jolanda ja Amelie! :)

Tässä treenin parhaat palat


Ulkokauden aloitus

Tiistaina 10.5. käytiin treenaamassa Nallin keppejä ekaa kertaa ulkona. Eka keppierä meni upeasti, mutta tokalla kerralla kokeiltiin vaikeuttaa kujaa entisestään. Nyt kuja oli jo tosi kapea ja siinä Nallilla tuli virhe, jota se ei myöskään kyennyt korjaamaan. Vaikka sitten helpotettiin kujaa, Nallin keskittyminen herpaantui ja meni hetki ennenkuin taas saatiin taas onnistunut suoritus. Kiitos taas kerran Almalle, Narrille ja Staralle hyvästä treeni- ja lenkkiseurasta! :)

Keppitreeni


Perjantaina 13.5. oli ekat tarharyhmän treenit. Treenit oli huippuhauskat, sillä saatiin vaan kaahata rataa hyvällä mielellä ilman paineita kaarroksista ym. Laitoimme radalle kujakepit, tällä kertaa helpon leveänä. Se olikin hyvä veto, sillä kepeille syöksyttiin putkelta ja jouduin juoksemaan rohkeasti eteenpäin ja lähettämään kepeille kaukaa edestä. Tajusin, että sitä on tullut treenattua vähän jos ollenkaan! Mutta sujui lopulta hienosti ja Nalli tsemppasi muutenkin hyvin, vaikka oli koko päivän riekkunut maalla. Kiitos Marjo kivoista treeneistä! :)

Nalli ei jaksanut päivän päätteeksi edes petiinsä kömpiä!


Kevätretkiä


Kevät on tullut ryminällä ja ollaan pyritty käymään mahdollisimman usein nauttimassa vihreydestä ja katselemassa lintuja. Tässä vähän kevätkuvia :)

Malva ja Nalli kevätretkellä

Nalli Hakalan lintutornissa

Nalli ja Viikin lehmät
Nalli ja käenkaalit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti