keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Kevään kuulumisia

Tämän siitä saa, kun ei päivitä blogiaan hetkeen. Tässä tuleekin nyt sitten melkoinen maratonpäivitys! Nalli on edellisen päivityksen jälkeen ollut kuvauksissa sekä treenannut niin lähtöjä, hyppytekniikkaa, juoksareita kuin pysäreitäkin. Ja fyssarillakin ollaan käyty peräti kahteen otteeseen. Kaikesta juttua, kiitos ja anteeks! :D

Mallina Porvoossa

 

Perjantaina 12.4. menimme Dogifyn kuvaukseen Porvooseen. Päivällä satoi vettä, mutta onneksi saimme illaksi auringonpaistetta. Aluksi vähän jännitti pitää Nallia vapaana, mutta Porvoossa oli keväisenä iltana melko rauhallista. Paikallaan olo oli Nallille yllättävän vaikeaa, mutta lopulta se tajusi, mikä homman idea oikein oli. Kuvista ehkä näkee, että se keskittyy mallin tehtävään vakavasti ;) Alla mun lempparikuvat, kaikki kuvat löytyvät täältä. Kiitos Saara Kattainen kivasta kuvaussessiosta ja ihanista kuvista sekä Jarkolle avusta!

 


Lähtötreeniä

 

Sairasloman jälkeen ollaan aloitettu treenailu lähtöharjoituksilla, mikä on ollut tosi hyödyllinen juttu Nallille. Tässä treenissä oli kameran vieressä putki ja olin ihan äimän käkenä, ettei Nalli karannut sinne kertaakaan humputtelemaan. Kerrassaan mahtavaa! Ei haittaa, vaikka peppu nousikin välillä maasta, sillä Nalli selkeästi ajatteli ja keskittyi treeniin. Kiitos Soile hyvistä treeneistä!

Lähtötreeniä 4.4.


2x2-kepit


Edelliset keppitreenit oli heinäkuussa. Viime keväänä kujakepit oli jo melko hyvässä vaiheessa, mutta kun mentiin ulos niin tuli takapakkia, ehkäpä liian korkean vireen vuoksi. Kun ohjaajalla tai Nallilla oli liikaa vauhtia, tuli liikaa epäonnistumisia. Kesällä päätettiin siirtyä takaisin 2x2-keppeihin. Ne oltiin jätetty aiemmin pois, sillä Nalli haki niin hanakasti suoraan tokaan keppiväliin.

Treeneissä 18.4. palauteltiin 2x2-keppejä mieleen ja tsekattiin että missä mennään. Treenit meni musta kivasti, mutta välillä tuli vahingossa vaikeutettua sekä liikettä että keppejä ja vähän oli ohjaajan treenisuunnitelmat hukassa. Keppien kanssa ollaan treenattu niin että Nalli on saanut usein hakea kepeille vapaasti tai niin että siitä on pidetty kiinni. Nyt yritin ottaa hallitumpaa lähtöä, mutta kävikin niin että Nalli karkaili ja teki tietenkin välillä just silloin onnistuneen suorituksen. Myöhemmin toisissa keppitreeneissä oli taas ongelmia kun Nalli haki tokaan keppiväliin. Hyviäkin onnistumisia toki oli. Kiitti Soilelle avusta ja vinkeistä!

2x2-kepit 18.4.



Hyppytekniikka

Muutaman kerran ollaan käyty hyppytekniikassa. Tilanne näytti sairasloman jälkeen hyvältä, toki meidän pitää taas aloittaa helpoista harjoituksista. Treeneihin mahtui jättiloikkia ja pellehyppyjä, mutta myös paljon hyvää työtä. Onneksi ehdittiin muutamiin treeneihin sairasloman jälkeen ennenkuin treenit loppuivat. Nyt jatkamme kesän ajan omatoimitreeneillä. Kiitos Ulla koutsauksesta sekä ohjeista ja treenikavereille avusta!

Hyppytekniikka 6.4.

Hyppytekniikka 4.5.



A:n juoksukontakti

 

Oltiin Nallin kanssa toisissa juoksaritreeneissä tauon jälkeen. Viime kerralla piippausalusta oli ekaa kertaa maton alla. Aiemmin alusta on ollut maton päällä, jolloin se on ollut helpompi nähdä. Viime kerralla maton alla oli kaksi alustaa vierekkäin, nyt vain yksi alusta. Lisäksi testasimme ekaa kertaa meillä lainassa olevaa namiautomaattia treeneissä. Nalli teki upeaa työtä ja namiautomaattikin kelpasi, jee! Treeneistä jäi tosi iloinen mieli. Kiitti Lauralle, Virvelle ja Tuijalle avusta ja Lauralle kuvauksesta!

Juoksaritreeni 28.4. eka veto

Juoksaritreeni 28.4. toka veto

 

Puomin pysäytyskontakti


Puomin 2on2off näytti olevan tauon jäljiltä hukassa. Ekoissa treeneissä Nalli tarjosi väärää paikkaa puomilla ja outoa asentoa. Myös ohjaajalla meinasi olla käskytys ja kriteerit hukassa. Myöhemmin käytiin vapaatreenaamassa ja homma tuntuikin pelittävän paljon paremmin, jee! Tästä on hyvä lähteä rakentamaan puomia valmiiksi. Tarkoituksena on tehdä paljon häiriötreeniä ja ohjauksia jo pelkällä alastulolla. Kiitos Soilelle koutsauksesta ja treeniohjeista!


Puomitreeniä tauon jäljiltä 2.5. Homma hieman hukassa


Puomitreeniä 8.5. muistuttelua paikasta


Puomitreeniä 9.5. Liikehäiriötä mukaan

Kyl mä osaan!


Fyssaria ja hierontaa


Viime päivityksen jälkeen ollaan ehditty käydä peräti kaksi kertaa Patrician vastaanotolla! Alunperin ei ollut tarkoitus käydä näin tiuhaan, mutta ekan kerran jälkeen Nalli kävi heti samana iltana pieni onnettomuus. Nalli lensi fleksissä kaaressa kivitasanteelle. Seurailin tilannetta ja näytti, että välillä Nallin selkä oli köyryssä ja välillä se katsoi lenkillä jalkaansa. Koirahieroja Henna Lundenius hoiti Nallia ja löysi jumeja takajaloista sekä lavasta, mitä ei olisi pitänyt olla kun oltiin vasta pari viikkoa sitten käyty Patricialla. Meille kävi tuuri, sillä saatiin ihmeen kaupalla Patricialta peruutusaika ja käytiin tänään tsekissä. Onneksi kävimme, sillä koira oli sekä vinossa että jumissa. Nyt on kuitenkin koira taas kunnossa ja haluaisin pukea sen nyt kuplamuoviin! Kiitos Hennalle ja Patricialle Nallin hoidosta! Nyt jäämmekin sitten parin viikon agilitytauolle, mikä tekeekin varmasti ihan hyvää Nallille. Toivon mukaan pääsemme palaamaan toukokuun lopussa treeneihin ehjinä ja innokkaina.

Kyllä nyt kelpaa haukotella!
 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti