sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Missikisoissa

Tänään Nalli kävi pyörähtämässä missikisoissa Voittaja 2015-näyttelyssä. Tämä oli Nallin toinen virallinen näyttely. Viime vuonna se kävi pyörähtämässä pentuluokassa kunniapalkinnon arvoisesti, ollen ROP-pentu. Kuluneen vuoden aikana olisi pitänyt kyllä vähän treenata missinä oloa, sillä tänään pöydälle kurkottava tuomari jännitti Nallia kovasti. Tällä kertaa niin kovasti, että vaikka Nallilla oli aluksi Satu-handlerin kanssa tosi kivaa, pöydälle joutuminen sai Nalli jumiin ja se pyrki pöytäkokemuksen jälkeen vain pois kehästä. Tästä tuli arvosteluun miinusta, kun koiraa ei voinut esittää ja luonnepisteet tippuivat. Arvosanaksi tuli hyvä, mikä tietty riittäisi agilitykoiralle valioitumista varten. Arvostelu oli kokonaisuudessaan tämä:

"20 months. Correct bite. Nice dark eyes. Ears are little fluffy. Short neck, upright in shoulder. Just spannable. Chest a little deep. Enough angulation behind. She has to be more trained on the table. Could have better feet and more sure in the ring. She don't like to be here, don't show a right temperament." Tuomarina Tinna Grubbe Tanskasta

Arvostelulappu

Jos haluaisi jatkaa näyttelyissä käymistä, pitäisi opettaa Nalli varmaksi pöydällä. Kaipa sitä pitää kuitenkin jonkin verran jatkaa missiuraa, sillä tänään ostimme Nallille hienon blingbling-pannan, jossa on aiempaa hihnaa parempi pantaosa. Messarissa on kyllä kiva käydä, sillä samalla voi hoitaa edullisia shoppailuja. Ostin myös Amelielle näyttävän FI AVA-H-ruusukkeen. Nyt täytyisi vaan kuvauttaa Amelie sen valioruusukkeiden kanssa :) Kun palasin shoppailuilta, huomasin, että Nallin häkin yksi ovi oli jäänyt auki! Onneksi Nalli napotti edelleen kiltisti häkissä, huh!

Jos ei saa itse ruusuketta, voi aina poseerata jonkun toisen ruusukkeen kanssa ;) Messarista tarttui mukaan hieno dimangihihna Nallille, herkkuja sekä FI AVA-H-ruusuke Amelielle. Valioruusukkeet ovat vielä Nallin kanssa vasta kaukainen haave :)

Suuri kiitos mallimamma-Sadulle handlauksesta ja Nallin siistimisestä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti