tiistai 1. maaliskuuta 2016

Hai taloon ja para-agia

Elo risan nilkan kanssa on sujunut paljon paremmin kuin odotin. Kepit lensi nurkkaan ja ilmalastan avulla voi kipitellä hyvin menemään, ehkä vähän liiankin hyvin! Olisi nimittäin ollut ehkä hyvä antaa jalalle hieman enemmän lepoa. Ongelmana on ollut kengät, sillä vain yksiin kenkiin mahtuu lasta ja niiden pohja on tosi liukas. Olen vetänytkin jo useammat lipat.

Amelie on ollut taas pitkästä aikaa meillä Nallin seurana. Aluksi Nalli yritti komennella Amelieta, mutta sittemmin suhteet taas tasaantuivat. Onneksi Amelie on niin helppo luonne eikä provosoidu Nallin ärhentelyistä. Jonkin verran tytöt innostuivat juoksemaankin ja repimään lelua.

Hui hai!

 
Lauantaina 27.2. lähdimme tyttöjen kanssa shoppailemaan Kepeä Taipaleen varastomyyntiin. Ostin Amelielle uuden fleecepaidan ja heräteostoksena mukaan lähti myös ihana koirien hai-makuupussi. Amelie meni heti kaupassa makuupussiin "oma paikka" käskyllä ja makuupussi oli iso hitti myös kotona. Hain sisällä oli ilmeisesti ihana nukkua ja se toimii myös peittona. Pieni parson ei ole vielä ehtinyt nukkumaan hain sisään, mutta uskon, että sekin tykkää haista.


Nallin kujakeppi- ja keinutreeni


Torstaina 1.3. lähdimme pitkästä aikaa vapatreenaamaan Ojankoon. Ajattelin, että estetreeniä voi tehdä ilman omaa liikkumista ja "para-agi" onnistuikin ihan hyvin. Aluksi seniori pääsi vähän hurvittelemaan agilitykentälle pitkän tauon jälkeen ja se oli pakahtua onnesta jo kun pääsi juoksemaan keinonurmelle. Amelie pukitteli ja riemuitsi vinkupallon kanssa ympäri kenttää. Vähän esteelle lähetystä ja kyllähän ne Amelien taidot tallessa ovat!

Nallin kanssa treenasimme kujakeppejä ja keinua. Kepeissä kavensimme ekalla kierroksella keppejä keskeltä melko paljon. Tokalla kierroksella levensimme vähän kujaa ja otimme enemmän kulmaa. Treenit sujuivat musta hienosti. Epäonnistumisia taisi tulla lähinnä jos Nalli pääsi karkaamaan esteelle ennen lupaa.

Keinun kanssa ollaan vielä matalimmalla tasolla. Välillä Nalli meni jo rohkeammin, mutta nyt oli pientä varovaisuutta. Lelun kanssa oli vaikeampi malttaa lähtölupaa, mutta eiköhän se siitä, kun pelisäännöt selvenee. Olisi kyllä varmaankin järkevää treenata keinua lisää vasta kun puomi valmis.

Mutta aivan mahtava fiilis, kun pääsi pitkästä aikaa vapaatreenaamaan! Kiitti Almalle & co. treeni- ja lenkkiseurasta, palkkausavusta ja videosta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti