maanantai 18. huhtikuuta 2016

Kujan juoksua ja epäilyttävä näätä

Aamuiset keppitreenit


Käytiin Alman & Narrin kanssa treenaamassa keppejä torstaina 14.4. Nalli meni hienosti, mutta omat lähetykset todella tökkivät. Joko huidoin kädellä liikaa tai sitten lähetys jäi vajaaksi. Meinattiin jumittaa täysin umpikulman virheisiin ja Nallillekin tuli epävarmuutta. Onneksi treenit on videolla niin näkee selvästi, mistä virheet johtuvat. Mutta kunhan vain sisäänmeno onnistuu, kuja voi olla jo tosi kapeana! Tavoitteena on tietenkin opettaa niin hyvät kepit, ettei sitä häiritse mun kököt lähetykset ;) Kiitos Almalle treeniseurasta ja avusta! :)

Tässä osa sähläyksestä ja parhaat palat

 

Avokulmaa Tarharyhmän treeneissä


Päästiin heti seuraavana päivänä treenaamaan keppejä uudelleen Tarharyhmän treeneissä perjantaina 15.4. Hieman pelotti, että jäikö Nallille epävarmuutta eilisistä keppitreeneistä. Pelko oli kuitenkin turha ja Nalli meni kepit hyvällä itsevarmuudella vaikeasta avokulmasta suoraan putkesta. Siinä missä kepit sujuivat nyt erinomaisesti, jumitettiinkin sitten takaakierto-persjättökohtaan. Kohdassa ei olisi tarvinnut tehdä moista ohjausta, mutta halusin testata sitä silti. No tulipa siten testattua... Etukäteen mietin, että helpotetaan sitten Iinan neuvojen mukaan esteen kulmaa, jos ohjaus ei onnistu, mutta sitten unohdin esteen siirtämisen ja jäin vaan jankkaamaan. Varsinkin videolta katsottuna näyttää melko urpolta. Onneksi Nalli ei tainnut olla jankkauksesta moksiskaan ja kohtaan sai mukaan myös kontaktilla pysymistä. Kiitos Aulikille kuvaamisesta ja Marjolle & tarhislaisille kivoista treeneistä!

Koko treeni

Treenin parhaat palat


Linturetki ja epäilyttävä näätä


Viikonloppuna pidettiinkin sitten huilia agista. Lauantaina 16.4. käytiin linturetkellä Viikissä. Lintutornit olivat Nallin mielestä pelottavan korkeita, mutta onneksi sinne tupsahteli mukavia rapsuttajia. Nalli on siitä mainio lintukoira, että se havannoi lentäviä siivekkäitä päätä käännellen ja olen varma, että joku päivä juuri Nalli löytää meille sen suuren harvinaisuuden ;)

Nalli havainnoi, kurkiaura ylävasemmalla

Kävimme kavereiden luona kahvitauolla ja siellä Nalli kohtasi täytetyn näädän. Lattialla näädälle heilutettiin vain häntää, mutta kun se nostettiin takaisin kirjahyllylle pieni parson ei meinannut pysyä nahoissaan ja rupesi pitämään kauheaa mekkalaa! Ja olihan näätä melko epäilyttävä ;)

Kahvitauolla Nalli kohtasi hyvin epäilyttävän näädän!

Sunnuntaina olisi tehnyt vielä mieli lähteä epistelemään, mutta päätimme ladata pattereita tulevaa viikkoa varten, jolloin on useammat treenit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti