tiistai 12. huhtikuuta 2016

Reenii ja kevätfiilistä

Iinan treeneissä


Tiistaina 5.4. päästiin pitkästä aikaa Iina Asunnan koutsattavaksi. Kivaa oli niin koiralla kuin ohjaajallakin! Hankaluuksia tuotti alkuradan takaakiertokohta, jossa töpeksin ja onnistuin huitomaan koiran takana olevaan putkeen. Esteen kulmaa helpottamalla saatiin sitten kohta kuitenkin toimimaan. Nalli irtosi upeasti eteenpäin, mutta tuli kuitenkin myös ohjauksiin. Pyörityksiä pitäisi muistaa treenata, sillä oon käyttänyt niitä niin vähän, että ovat ihan ruosteessa. Kiitos Iinalle hyödyllisistä ja positiivisista treeneistä :)

Iinan treenit 5.4.2016

 

Hyppytekniikkaa


Torstaina 7.4. oltiin Nallin kanssa Ullan hyppytekniikkatreeneissä. Aluksi tuli muutamia saalistusloikkia lelulle kahden hypyn yli, mutta muuten sujui ihan kivasti. Ollaan menty valtavasti eteenpäin siinä, että nykyään saan vietyä Nallin näppärästi lähtöön lelun avulla eikä se yleensä enää karkaa palkalle. Tässä on ollut suuri apu apupalkkaajilla, jotka ovat auttaneet palkkauksessa ja vahtineet lelua. Kiitos kaikille! Nyt aikaa riittää paremmin itse treeniin kun ei tartte pelleillä karkuiitan kanssa. Aiemmin hyppytekniikka on ollut hyvää 15 cm rimoilla, mutta nyt jo 20 cm rimat olivat melko hyvällä mallilla. Jotta päästäisiin eteenpäin pitäisi ehtiä vapaatreenaamaan hyppytekniikkaa aina vuoroviikoilla.

Hyppytekniikkatreenit 7.4.2016
Kiitos Ullalle treeneistä ja Jaijalle palkkausavusta! :)

Kevätpäiviä mökillä


Viime viikkoina ollaan oltu useaan kertaan tyttöjen kanssa mökillä rentoutumassa ja nauttimassa kevätauringosta. Tässä yksi video ja muutamia kuvia reissuilta.

Riemumaakarointia jäällä

Jäällä on nastaa!

Kaksintaistelu

Uupuneet ulkoilijat omilla tyynyillään
Molemmat koirat ovat innokkaita saunojia ja ryysivät ylälauteille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti